дом Спорт Стартират два конкурса на спортна тематика

Стартират два конкурса на спортна тематика

0
ДЯЛ
Снимка: Асоциация „Докосни дъгата”

Конкурси на тема „Моят любим спортен миг” и „По стъпките на моя любим спортист” обявява Асоциация „Докосни дъгата”. В тях могат да се включат ученици, студенти, младежи и спортисти от 15- до 29-годишна възраст.
Конкурсът „Моят любим спортен миг” е за споделяне на спортния момент, който е въздействал най-силно на младите хора, независимо дали е изживян на живо или е гледан по телевизията.
Желаещите да участват в конкурса „По стъпките на моя любим спортист” трябва да изпратят свои снимки и кратки разкази, посветени на любимия им атлет, чрез които да опишат как той е послужил за пример при избора им на спорт.
Няма ограничения за дължината и формата на текстовете, които може да са придружени от снимки или видео. Един автор може да участва и в двата конкурса с различни текстове.
Текстовете, придружени с адрес, телефон, е-mail, трите имена и възраст на участника, може да се изпращат на e-mail: dokosnidugata@gmail.com или на Фейсбук страницата на проект „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни”.
Материалите ще бъдат оценявани от жури от изтъкнати спортисти и спортни журналисти – Детелин Далаклиев – световен шампион по бокс, Елица Янкова – олимпийска бронзова медалистка по борба, Ивайло Иванов – джудист и „Спортист № 1 на България” за 2020 г., Ангел Домусчиев – „ТопСпорт”, Пламен Славов – „Блиц Спорт”, и Стефан Ралчев – „Букмейкър Рейтинги”.
За всички участници ще има грамоти, а най-високо оценените текстове ще донесат на шестима и професионален степер за тренировка в домашни условия.
Крайният срок за участие е 30 юни, a победителите ще бъдат обявени през юли.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрупата „Мелпоарт” с две първи награди от Националния фестивал на любителските театри в Каварна
Следваща статия131 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са пет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here