дом Общество Старата черница във Велики Преслав на последно място в конкурса „Европейско дърво...

Старата черница във Велики Преслав на последно място в конкурса „Европейско дърво на годината 2021”

2
ДЯЛ
Снимка: "Европейско дърво на годината 2021”

30 055 гласа е получила Старата черница в центъра на Велики Преслав в конкурса „Европейско дърво на годината 2021”. Това стана ясно след обявяване на резултатите от вота, който течеше през февруари в интернет. Тези гласове я поставят на последното 14-оо място сред дърветата, стигнали до финала тази година.
Първи е Хилядолетния дъб в Летина, Испания, подкрепен от 104 264 души, следван от Чинара в Куринга, Италия – 78 210 гласа и Древния чинар – Русия с 66 026 гласа.
Конкурсът „Европейско дърво на годината” се проведе за 11-и път.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМокри са пътищата в Шуменско
Следваща статияЧетирима избягаха от домашна карантина, отиват на съд

2 КОМЕНТАРИ

  1. Що за негативно заглавие?
    Явно само така умеете да достигате до хората …
    Не го разбирам. А когато трябваше да помогнем на дървото да се изкачи, повечето медии изобщо не написаха и ред …
    Така ли улицетворяваме фразата ,,Заедно сме силни“?

  2. Специално този сайт писа поне няколко пъти, като приканваше всички да гласуват за черницата. Може да проверите на търсачката на медията. Негативно може да е заглавието, но явно е факт, че „заедно сме силни“ е останало глас в пустиня.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here