дом Култура Станислав Сланев – Стенли ще представи новия си албум в родния Велики...

Станислав Сланев – Стенли ще представи новия си албум в родния Велики Преслав

0
ДЯЛ

Поп и рок изпълнителят Станислав Сланев – Стенли и музикантът Димитър Ковачев – Фънки ще гостуват във Велики Преслав в навечерието на празника на Съединението – 6 септември. Двамата ще концертират в старата столица на 5 септември, събота, на откритата сцена пред Народно читалище „Развитие” от 18.00 ч.
Стенли е роден във Велики Преслав, където ще представи новия си албум.
„Гласът му не можеш да объркаш с друг. Нито ще можеш да определиш само с една дума. Обезателно ще забъркаш рок, ню-уейв, експеримент и романтика в едно. Не могат да се забравят песни като „Бъди какъвто си”, „Оловният войник” и ”Жулиета”, нито култовите му кръгли очила и парче „Обсебен”. Сега Стенли е запазена марка с емблема бяла коса, китара и глас- класика, която не остарява” – това е профилът на известния ни музикант, певец и композитор.
Стенли вече се е срещал с кмета на Велики Преслав.
„Инж. Йорданов подкрепя всички негови начинания, а той има естествено афинитет към родния си град. Общината адмирира неговия нов албум. Вид толеранс към Стенли, който е утвърдено име в културата и музикалното изкуство”, сподели Дарина Минева, пиар на Община Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статия5 пожара вдигнаха огнеборците на крак през последното денонощие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here