дом Общество Спортните клубове ще могат да тренират и почасово в зала „Арена Шумен“

Спортните клубове ще могат да тренират и почасово в зала „Арена Шумен“

0
ДЯЛ

Общинската администрация възнамерява да въведе тарифа за почасово ползване на зала „Арена Шумен“. Докладна записка с искането е внесена за разглеждане от Общинския съвет на предстоящата на 25 април сесия.
„Това се отнася само за за лицензирани спортни клубове в Шумен, които имат достъп до залата. Те и до момента ползват базата за тренировки, а цената е 480 лева с ДДС за 12 часа. С това предложение отборите ще могат да правят тренировки непосредствено преди срещите“, обясни директорът на Общинско предприятие „Общински жилища и имоти“ Юлиян Вълчев. „Така и отборът по баскетбол ще може да тренира непосредствено преди мачовете си“, уточни още Вълчев.
Той добави, че залата предоставя възможност за тренировки по тенис на корт и тенис на маса, за които също се предлагат цени за час.
За тренировка от 90 минути е определена цена 84 лева с ДДС. За тренировки до 4 часа тарифата е 192 лева, а до 8 часа – 336 лева.
7.20 лева на час ще плащат двама състезатели за тренировка по тенис на маса. За същото време за четирима стойността е 10.80 лева.
Едночасова тренировка по тенис на корт за двама ще струва 30 лева, а за четирима 42 лева. Всички цени са с включено ДДС.
Залата може да се наема и за външни събития, но пазарната цена е 1 500 лева за 12 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатварят за 1 час участък от шуменска улица, ще се проведе занятие за реакция при бедствия
Следваща статияНад 7 000 данъчни декларации са подадени до днес в офиса на НАП-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here