дом Спорт Спортен празник организират тенисистите от „Шуменец“ и СУ „Йоан Екзарх Български“

Спортен празник организират тенисистите от „Шуменец“ и СУ „Йоан Екзарх Български“

0
ДЯЛ

Тенис клуб „Шуменец“ и СУ „Йоан Екзарх Български“ – Шумен организират спортен празник, който ще се проведе на тенис кортовете в кв. „Тракия“ до ЗИЕНО. На 10 май от 18.00 часа
Събитието е посветено на 11 май – Деня на Шумен и ще се проведе на 10 май от 18.00 часа. Това ще бъде представителната изява по програмата „Еволв 9“.
Средно училище „Йоан Екзарх Български“ – Шумен е едно от двете училища в страната, включено в нея. „Еволв 9“ е една от най- успешните програми за обучение по тенис в световен мащаб. Най-малките ученици вече цяла година се обучават от треньорa Богомил Радославов, като се забавляват, развиват двигателната си култура и са щастливи от това, че постигат своите малки битки на терена.
По време представителната си изява учениците ще покажат какво са научили и ще отправят предизвикателство към своите родители да се включат активно в спортните игри.
Поканени са всички, които желаят да станат част от събитието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБойците на СК „Шуменска крепост“ с 10 медала от студентското първенство по кикбокс
Следваща статияОфициална делегация от румънския град Браила пристига на 9 май по повод Деня на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here