дом Спорт Спортен празник в неделя стягат Общината и спортните клубове във Велики Преслав

Спортен празник в неделя стягат Общината и спортните клубове във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Под наслов „Велики Преслав – живее активно!“, Общината и спортните клубове в града организират на 27 септември (неделя), на територията на градския парк спортен празник. Това съобщиха от Общинската администрация във Велики Преслав. Той е финалната част от поредицата позитивни инициативи с които нашата община ще вземе участие в националния конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за Живей Активно! 2020“.
„Ще ви очакваме на 27 септември, неделя, точно в 10.00 часа, пред паметника в градския парк, заредени със спортен дух и добро настроение, всички заедно – деца, родители, баби, дядовци, батковци и каки! Подготвили сме ви специална и разнообразна програма. В нея са включени много спортни активности и занимания, весели игри, демонстрации, надпревари, рисуване, танци и др. които ще бъдат разположени на територията на парка и стадиона. Ще си поговорим и за здраве, и за активен начин на живот. Ще се забавляваме!“, гласи поканата на Общината.
Всеки включил се в спортния празник ще получи талонче за участие в томбола, а имената на печелившите ще бъдат изтеглени по време на събитието.
Приканват се участващите да популяризират събитието, чрез постове в социалните мрежи, които трябва да съдържат датата, мястото, часа на събитието и неговото име „Нестле за Живей Активно! 2020“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови петима с COVID-19 в Шумен и по един във Вълнари, Климент и Черноглавци
Следваща статияМБАЛ-Шумен обяви конкурс за хирург

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here