дом Спорт Спортен клуб „Шуменска крепост“ – отборен първенец на Държавното по кикбокс

Спортен клуб „Шуменска крепост“ – отборен първенец на Държавното по кикбокс

0
ДЯЛ

Спортен клуб „Шуменска крепост“ извоюва отборната купа в стил лоу кик на Държавното първенство по кикбокс. Това съобщиха от ръководството на клуба.
Състезанието се проведе през уикенда в зала „Арена Шумен“.
След изиграни общо 98 мача на ринга, шуменските бойци записаха 24 победи. Извоюваха 8 златни медала, 7 сребърни и 2 бронзови.
Отборната купа бе връчена лично от кмета на град Шумен Любомир Христов на треньора Галин Методиев.
Шампиони при юношите младша възраст станаха Георги Атанасов и Денислав Русев. Велизар Димов, Виктор Иванов, Йордан Стоянов и Илиян Данчев са първенци при юношите старша възраст. Никола Николов при мъжете в клас Б и Пламен Борисов при мъжете в клас А се окичиха със златото.
Станислав Страхилов при юношите младша възраст се окичи със сребро. При юношите старша възраст втори са Добромир Петров, Румислав Жечков и Евгени Ангелов. Вицешампиони при мъжете в клас Б са Слав Нанов и Марио Иванов, а при мъжете в клас А Димитър Стоянов.
С бронзови отличия са Хасан Алпер при юношите старша възраст и Сава Карастоянов при мъжете в клас А.
„Благодарение усилията на всички сме там, където най-много ни отива – на върха“, коментират от ръководството на СК „Шуменска крепост“.
Снимки: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрима бойци от СК „Авитохол“ с медали от Държавното първенство по кикбокс
Следваща статияСъветникът Тодор Бекяров: Йорданов отрича всичко, което другите правят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here