дом Криминале Спипаха шуменец с наркотици във Варна

Спипаха шуменец с наркотици във Варна

0
ДЯЛ

30-годишен мъж от Шумен е бил проверен на 16 август около 16.00 ч. на ул. „Проф. Медникаров“ във Варна. По време на полицейската проверка, шуменецът е предал доброволно пликче със суха тревна маса със специфичен мирис и 2 броя таблетки. Лицето е задържано за срок до 24 часа, образувано е бързо полицейско производство, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.
Направената експертна справка установява, че веществата са наркотици – марихуана с тегло 1,14 гр и метаамфетамин с тегло 1,04 гр.
Случаят е докладван на прокурор при Варненска районна прокуратура, води се бързо полицейско производство. Шуменецът е освободен след отпадане на основанието за задържане.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТарикат от Върбица опита да „купи“ полицаи с 50 лева
Следваща статияИскри от спирачки на влак предизвикаха 3 пожара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here