дом Криминале Спипаха цигари без бандерол в автобус, спряха младеж без книжка на нерегистриран...

Спипаха цигари без бандерол в автобус, спряха младеж без книжка на нерегистриран мотопед

0
ДЯЛ

В четвъртък около 15.00 часа на главен път Русе – Варна в близост до село Белокопитово, от служители на ОДМВР – Шумен и Областен отдел „Автомобилна администрация“ в Шумен е извършена проверка на автобус „Сетра“, с хасковска регистрация. Установено е, че двамата водачи на 43 и 38 години от Хасково държат общо 180 къса цигари в кутии, без акцизен бандерол.
По случая е заведена преписка.

Около 14.30 часа в село Ловец, на кръстовището на ул. „Ален мак“ и ул. „Балкан“ е извършена проверка на 18-годишния М.Н. от същото село, който е управлявал мотопед „PUCH“, нерегистриран по надлежния ред.
Установено е, че водачът е неправоспособен.
Образувано е бързо производство по чл. 345, ал.2 от НК.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен e регистрирано едно пътнотранспортно произшествие с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 51 акта, наложени са 82 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци третираха гнезда със оси и стършели
Следваща статияПри съседите: 11 акта и 14 предупредителни протокола за шумна музика