дом Криминале Спипаха мъж с марихуана и дама с „чай за пушене“ в Шумен

Спипаха мъж с марихуана и дама с „чай за пушене“ в Шумен

0
ДЯЛ

Две досъдебни производства за държане на наркотични вещества са започнати след извършени проверки от полицейски служители. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 16.15 часа вчера в на ул.“Отец Паисий“ в Шумен била извършена полицейска проверка на двама местни жители. При последвал личен обиск в джоба на якето на 29-годишния М.С. били намерени две полиетиленови пликчета със зелено-кафява суха тревиста маса – по негови данни „марихуана“.
Само 5 минути по-късно на ул. “Добри Войников“ в града била извършена проверка на 21-годишната П.Н. от Шумен. В нея е намерена саморъчно свита цигара, която по нейни данни била „чай за пушене“. Образувано е досъдебно производство за държане на наркотично вещество без надлежно разрешително.
Иззетите вещества от двамата ще бъдат изследвани лабораторно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДосъдебно за опит за регистрация на автомобил с „пипната“ рама
Следваща статия„Пътна полиция“ стартира засилен контрол в областта за „джигити“, пияни водачи, книжки и колани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here