дом Криминале Спипаха бракониер на дърва в землището на село Преселка

Спипаха бракониер на дърва в землището на село Преселка

0
ДЯЛ

24-годишен жител на село Преселка бил установен да превозва дърва за огрев без надлежно позволително. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Престъплението било установено при съвместна проверка на полицейски служители от РУ- Нови пазар и РДГ – Шумен за опазване на горския фонд. В землището на село Преселка около 17.30 часа вчера за проверка бил спрян водач на товарен автомобил „Опел Комбо“ с плевенска регистрация. В автомобила били намерени 1,5 куб.м. дърва за огрев от вида „червен дъб“. Нямали контролна горска марка и превозен билет.
Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в РУ- Нови пазар. Работата по случая продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъпрузи нарушиха домашната карантина, отиват на съд
Следваща статияЩети за 110 00 лева от 33 пожара на територията на СИДП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here