дом Общество Спешно се търсят служители и доброволци в приюта в Шумен

Спешно се търсят служители и доброволци в приюта в Шумен

0
ДЯЛ

Общинският приют за животни „Тонка Петрова“ в Шумен спешно приема заявления за работа. От приюта търсят и доброволци, които да се грижат за настанените там животни.
„Спешно търсим персонал или доброволци да помагат в чистенето на дворовете и храненето на кучетата. Дори и два – три пъти в седмицата. Трябва да сте готови да се ангажирате поне за няколко седмици,един или два пъти не са достатъчни. През летния период е наистина трудно да намерим персонал, но може би вие може да споделите част от свободното си време да помогнете“, пишат от ръководството на приюта в обръщение към гражданите в социалните мрежи.
В последните дни 15 кучета и 5 котета от приюта са осиновени в Германия. Четириногите вече пътуват към новия си дом, информираха още от приюта.
Снимка: Приют „Тонка Петрова“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБолярин с „Мазда“ премина със 115 км/ч през Нови пазар, отнесе глоба от 850 лева
Следваща статияДенонощието на пътя: 3 ПТП-та, 37 акта и 29 глоби с фиш

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here