дом Здраве Спада темпът на ваксинация в Шуменско

Спада темпът на ваксинация в Шуменско

0
ДЯЛ

1 400 дози ваксина са поставени за периода 12-18 юли, информират от РЗИ-Шумен. За предходната седмица дозите са били 1 723.
37 992 души от Шуменска област са ваксинирани към днешна дата. 17 931 са със завършен ваксинационен курс.
Мобилен екип на Здравната инспекция е ваксинирал на място 24 души от персонала на производствена фирма в Шумен и 19 души в с. Църквица.
РЗИ-Шумен продължава да организира „зелени коридори” със свободен достъп до ваксини срещу COVID-19. В 6 кабинета на територията на областта се правят имунизациите с ваксини на „Пфайзер”, „Модерна”, „Янсен” и „АстраЗенека”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕдна жертва на COVID-19 в Шумен през изминалата седмица
Следваща статияИздирват неправоспособен шофьор от село Черенча, избягал след катастрофа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here