дом Прогноза за времето Сняг, дъжд и северен вятър до четвъртък

Сняг, дъжд и северен вятър до четвъртък

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Валежите от сняг и дъжд в Шуменско ще продължат до четвъртък. Снежната покривка обаче ще е незначителна и нетрайна. Това съобщиха от Хидрометеорологичната обсерватория в Шумен.
В момента в Шумен вали сняг. Температурата на въздуха е 1 градус.
Вятърът от север ще се усили и на места в Лудогорието и Добруджа ще има условия за виелици и преспи.
Най-студено се очаква да бъде в нощта на вторник срещу сряда. Температурите ще бъдат от минус 5 до 0 градуса.
Много често през периода валежите ще са от дъжд и сняг и в комбинация с отрицателните температури ще има условия за поледици.
В четвъртък валежите ще спрат, но ще остане облачно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМокри са пътните настилки в Шуменско
Следваща статияКъща пламна в Каспичан, огнеборци гасиха сухи треви и контейнери за смет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here