дом Общество Снахи и свекърви запретнаха ръкави и показаха завидни готварски умения в Нови...

Снахи и свекърви запретнаха ръкави и показаха завидни готварски умения в Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимки: СКЦ -Нови пазар

Семейно консултативният център в Нови пазар събра представители на трите социални центрове в област Шумен на приятелска среща. В нея взе участие и Милена Харизанова Програмен директор „Закрила на детето“ към УНИЦЕФ за България. Всеки един от центровете имаше възможност да представи дейностите, които изпълнява и да отговори на въпросите на дарителя.

СКЦ Нови пазар прожектира филма за дейността на центъра и за петте години от реализиране на дейностите му. По време на срещата се провеждаше групова работа на свекърви, които проявиха желание да приготвят различни сладки и солени ястия и да почерпят гостите. Участничките впечатлиха със своите майсторски умения, кулинарни изкушения и много позитивни емоции.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладеж е с опасност за живота след сблъсък с висока скорост в паркиран влекач
Следваща статияШофьори, стягайте автомобилите: Стартира акция „Зима”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here