дом Прогноза за времето Слънчево и горещо, с температури до 30 градуса

Слънчево и горещо, с температури до 30 градуса

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. В сутрешните часове на места отново ще има условия за намалена видимост. Ще духа до умерен предимно югоизточен вятър. Максимални температури между 25 и 30 градуса. За Шумен около 29 градуса. Сутрешните температури в региона са между 12 и 14 градуса.
По Черноморието днес се очаква максималните температури да достигнат 20-25 градуса. Температурата на морската вода е между 12 и 14 градуса, а вълнението на морето 1-2 бала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия72 нарушители на скоростта само за ден, 2-ма ще останат без книжки
Следваща статия652 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 9

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here