дом Здраве Служител на РЗИ-Шумен е сред новозаразените с коронавирус

Служител на РЗИ-Шумен е сред новозаразените с коронавирус

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Служител на Регионалната здравна инспекция е сред новозаразените в област Шумен. Инфектираният служител е поставен под домашна карантина. През изминалите дни той е вземал проби на жители от село Изгрев.
Взети са проби за изследване на всички близки с него контактни лица, съобщиха от здравната инспекция.
Във връзка с този случай са взети общо 18 проби на служители на РЗИ-Шумен.
Поради установяване на заразен служител от РЗИ днес в здравната инспекция се извършва цялостна дезинфекция.
От 122 проби вчера – общо установените положителните са 11. В момента се проверява информацията за 12-я случай, отчетен в Единната информационна система, уточниха от РЗИ.
Деветима от положителните са от село Изгрев. Те са контактни лица,които са под карантина. Положителна е пробата и на един от изследваните пациенти в МБАЛ-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира строителството на гурме ресторант във Върбица
Следваща статияЕРП Север кани зрелостници и студенти в платената лятна програма „Първи стъпки в кариерата“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here