дом Общество Служители на полицията събираха капачки за закупуване на медицинска апаратура

Служители на полицията събираха капачки за закупуване на медицинска апаратура

1
ДЯЛ

Служители на ОДМВР – Шумен се включиха в кампанията за събиране на пластмасови капачки. В продължение на няколко месеца служители от сектор „Български документи за самоличност“ към Областната дирекция и представители на други сектори и групи усърдно събираха пластмасови капачки, за да помогнат със средствата да се закупи необходимата апаратура в МБАЛ- Шумен.
Според ОД на МВР всички трябва да бъдем социално отговорни и да си помагаме при нужда.

Надяваме се бързо с тази инициатива да покажем, че можем да бъдем единни в добрите каузи. Месеци наред събирахме капачките в торби и пластмасови шишета. Предаваме ги преди Коледа, защото вярваме, че на Коледа се случват чудеса. От полицията призовават всички да се включат в благородната инициатива, защото когато сме повече можем да постигнем и недостижимото, заявиха от Областната дирекция на МВР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолезни съвети: Как да спестим от сметките за ток през празничните дни
Следваща статияЮбилеен сборник за 70-годишнината на проф. д-р Стоян Витлянов

1 коментар

  1. Браво на колегите. А къде бяха всички в началото на акцията, която беше в началото на тази година?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here