дом Общество След ремонт включват още 12 улици в „Синя зона“ в Шумен

След ремонт включват още 12 улици в „Синя зона“ в Шумен

0
ДЯЛ

Община Шумен обяви обществена поръчка за ремонт на 12 улици в централна градска част. След реновирането те ще бъдат включени в системата за почасово платено паркиране „Синя зона“.
Прогнозната стойност на ремонтните дейности е 354 000 лева с ДДС. Това съобщиха от Общината.
Срокът за изпълнениена дейностите е 2 месеца. Местната управа иска и 2 години гаранция от фирмата изпълнител.
На север от булевард „Славянски“ в зоната за почасово платено паркиране ще влязат улиците „Христо Смирненски, „Хан Крум“, „Хан Омуртаг“, „Марин Дринов“, „Рафаил Попов“ и „Княз Борис I“, в участъците от булевард „Славянски“ до улица„Цар Иван Александър“.
На юг „Синята зона“ ще обхване площад. „Александър Стамболийски“, улица „Герила“, в участъка от улица „Съединение“ до улица „Драгоман“, улица „Братя А. и В. Стоянови“, в участъка от улица „Съединение“ до улица „Владимир Вичев“, улица „Мизия“, в участъка от улица „Съединение“ до улица „Владимир Вичев“, улица „Владимир Вичев“, в участъка от улица „Мизия“ до улица „Братя А. и В. Стоянови“ и улица „Ил. Р. Блъсков“, в участъка от булевард „Симеон Велики“ до улица „Цар Освободител“.
Снимка: wikimapia.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВелика събота е
Следваща статияБлизо 1 000 козунака и 3 000 яйца подарява кметът на Върбица за Великден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here