дом Криминале След проверки: Иззеха незаконни оръжия и антики

След проверки: Иззеха незаконни оръжия и антики

0
ДЯЛ

Незаконно оръжие и предмети с вид на културно-исторически ценности са намерени и иззето при проведената под ръководството на Окръжна прокуратура- Шумен полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места. В сутрешните часове на 11 август е извършена проверка в имот в село Войвода, за който криминалисти получили информация, че мъж притежава антични монети и предмети. Намерени и иззети от жилище на 58-годишен местен жител са 90 предмета с вид на монети и два металдетектора. Назначени са експертизи, образувано е досъдебно производство.
Незаконно притежавани боеприпаси и два пистолета са намерени и иззети след проверка на полицейски служители в частен дом в село Средня. В жилище, в което живее 54-годишен мъж униформените намерили 19 ловни патрона 16 калибър, пистолет „Екол“ и пистолет „Сиегер“, двата с празни пълнители, за които мъжът не представил надлежно разрешително. Предстои да им бъде изготвена експертиза. За извършено престъпление по чл. 339 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгън унищожи лаков цех във Велики Преслав
Следваща статия35-годишен мъж от село Браничево зад волана с 2.07 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here