дом Криминале След бурята: Огнеборци отстраняваха паднали дървета и табели, гасиха и отпадъци

След бурята: Огнеборци отстраняваха паднали дървета и табели, гасиха и отпадъци

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

В 18.23 часа в сряда бил приет сигнал за паднало дърво на пътното платно по пътя за село Новосел след телевизионната кула. На място бил пратен екип, който премахнал дървото.
След получено съобщение в 21.40 часа за паднало дърво на пътното платно по пътя между Шумен и Велики Преслав, на място бил пратен екип, който отстранил дървото от пътното платно и обезопасил участъка за преминаващите автомобили.
След 22.30 часа екип от Нови пазар е отстранил клони паднали следствие на силния вятър по пътя към село Памукчи.
В 21.30 часа е имало сигнал за пожар в отпадъци на ул.“Янаки Вергиев“ в Нови пазар. На място бил насочен екип, погасил пламъците с помощта на 300 л. вода. Не е допуснато разпространение на огъня.
В 06.52 часа тази сутрин екип е обезопасил мястото до опасно надвиснала табела над търговски обект на бул.“Велики Преслав“ в Шумен.
Във вчерашния ден погасен бил и пожар на сметище в Нови пазар, за гасенето на който са ползвани 12 тона вода. Произшествието е без материални загуби. Ликвидиран бил пожар в сметище след стадиона в село Изгрев, без загуби. За гасенето му са ползвани 7 тона вода.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИскат Синя зона по цялата централна част в Шумен
Следваща статияПламна ремарке на трактор в „Макак“, горя и фургон в центъра на Тимарево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here