дом Общество „Синята зона“ в Шумен влиза в сила от 23 април ( видео)

„Синята зона“ в Шумен влиза в сила от 23 април ( видео)

0
ДЯЛ

От 23 април в Шумен ще заработи „Синя зона“. Това стана ясно днес на брифинг в Общината. Вече са поставени пътните знаци. Платената зона ще обхване всички вече съществуващи паркинги, както и нови по площад „Оборище”, от площад „Кристал” до пл.„България.

За да паркираме в „Синя зона“ ще трябва да се бръкнем по един лев на час за лек автомобил и по два лева – за микробус. Синята зона ще работи от 8 до 19 часа през седмицата и от 8 до 14 часа в събота.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКражба на ток засякоха в Друмево, нарушителят отива на съд
Следваща статия24-часова полицейска операция: КАТ ще следи за висока скорост