дом Общество СИДП с конкурс за малки и големи: „Моят разказ за гората“

СИДП с конкурс за малки и големи: „Моят разказ за гората“

0
ДЯЛ

Като алтернатива на всички отменени събития, по повод Седмицата на гората – 2020 г., която по традиция се провежда в първата пълна седмица на месец април, тази година от 6 до 12 април, Североизточното държавно предприятие (СИДП) обявява конкурс „Моят разказ за гората“. Това съобщиха от ведомството.
В творческата надправера могат да участват деца и възрастни.
Докато скучаете у дома или си почивате между уроците, можете да разкажете своята история свързана с гората. За незабравим и весел поход с приятели, пикник с мама и татко, разходка до някаква забележителност в горите край вас или да напишете кой ви е любимият урок по Горска педагогика. Ако не обичате да пишете можете да изпратите рисунка или снимка, както и колаж направен от различни материали и свързани с гората, любовта към нея и всички животни и птички за които тя е дом.
Организатори на проявата са СИДП, ПП „Шуменско плато“ и Изпълнителната агенция по горите (ИАГ).
Своите истории, разкази, стихове, есета или снимки на рисунки, придружени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете можете да изпращате на електронен адрес t.dimitrova@dpshumen.bg до 31 април 2020 г.
Всички творби ще бъдат публикувани на страниците на СИДП, ПП „Шуменско плато“ и ИАГ.
Целта е конкурсните работи да достигнат до много хора от цялата страна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДезинфекцират ежедневно улици в Никола Козлево и Велики Преслав
Следваща статияЗдравните и социални заведения в Шумен са осигурени с предпазни средства

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here