дом Общество Сигналът: Тормозят децата ми в яслата, отказват да ги приемат в друга

Сигналът: Тормозят децата ми в яслата, отказват да ги приемат в друга

0
ДЯЛ

Майка от Шумен алармира редакцията на 24shumen.com за проблем, с който се бори от няколко месеца. Д.Д. е майка на близнаци и твърди, че е принудена да потърси помощ както от медията ни, така и от ръководството на община Шумен. В жалба, внесена днес, 30 август в деловодството на Общината, тя твърди, че персоналът на яслата, в която са записани децата й, се отнася към тях „меко казано, много лошо“. Според майката, мотивът за това отношение на грижещите се за малчуганите е, че са „лоши и палави“. „Изкараха ги луди, хиперактивни и на няколко пъти при вземането им съм чувала да им крещят“, пише в жалбата си Д.Д.
В разговор с наш репортер жената обясни, че многократно е уведомявала директорката на яслата, но мерки не се взети. В крайна сметка решава, че ще премести децата си в друго детско заведение и подава молба, която е уважена. Малко преди преместването да стане факт обаче, се изправя пред „нов проблем“ – от новата ясла отказват да запишат децата й, тъй като „няма места“. Д.Д. обяснява въпросния отказ с настройване против децата й от страна на директорката на посещаваната от тях ясла. Това я кара да се обърне и към Община Шумен, където завежда жалба с молба за помощ.
Поради деликатното естество на проблема, нашата читателка не пожела да бъдат разкрити името на яслата, нейната самоличност, но ни предостави копие от жалбата, както и входящия й номер.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Велики Преслав предоставя заявления за предстоящо газифициране
Следваща статия„Да изчистим България за един ден“ и в нашия град