дом Общество Сигналът: Злосторник уби домашно коте в Царев брод

Сигналът: Злосторник уби домашно коте в Царев брод

0
ДЯЛ

Жителка на село Царев брод сигнализира за убито и захвърлено в контейнера за смет пред дома й коте. По думите й става дума за домашно коте, отглеждано от нея и семейството й.

„Нямам обяснение за лошотията на този, който го е извършил. Котката беше на 3 години, гледали сме я в къщата и в двора. А по-ужасното е, че това е четвъртият път, когато убиват мое животно. Последно преди 2 години, злосторник посегна на живота на друга моя котка, която бе пребита до смърт с кол“, заяви жената, която се съгласи да публикуваме само малкото й име.
Ели е ужасена и от факта, че убитото животно е захвърлено в контейнера за смет, намиращ се пред къщата си. Смята, че това е направено нарочно, за да бъде видяно от членовете на семейството й. Намерили го във вечерните часове на 6 юни. А малкият й син е плакал цяла нощ.
Жената вече е подала сигнал до полицията и е категорична, че този път посегателството върху беззащитно животно не трябва да остане безнаказано.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроверяват личните стопанства за отглеждане на свине в община Велики Преслав
Следваща статияД-р Розалина Нонева: Погрижете се за имунитета си преди втора вълна от риновирусни инфекции наесен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here