дом Общество Сигналът: Заличени пътни знаци по републиканския път край Шумен

Сигналът: Заличени пътни знаци по републиканския път край Шумен

0
ДЯЛ

За заличени пътни знаци съобщи нашият читател Валери Димитров. В сигнала си до 24shumen.com той твърди, че пътни знаци са неразчитаеми още от 2018 година, според Гугъл мапс. До днес обаче никой не е взел мерки за полагането на нови.
В единия случай става въпрос за ограничителен знак за шофиране със скорост не по-висока от 40 километра в час, а в другия изобщо не става ясно.
Изтритите знаци са в отсечката от Пети километър в посока кръговото към разклона за квартал „Мътница“ и бившата фирма „Брадърс комерс“.
Димитров обясни, че подал сигнал в Областно пътно управление, но от държавното предприятие били лаконични: „Пари няма“!
Над табелата с ограничение за скоростта има само триъгълник.

Снимка: Валери Димитров

„Когато минавах по тази отсечка валеше дъжд. Видях само триъгълника, числото на долната табела е изтрито и не се разбира 4 или 40 е. При мъгла е абсурдно да се разчете какво е изписано на знака“, обясни Димитров. Опитал се да подаде сигнал в КАТ, но никой не вдигнал телефона.
Димитров сигнализира и за огромна дупка в настилката по улица „Софийско шосе“ в посока Пети километър, непосредствено преди завоя. „Когато валиq мястото се пълни с вода и създава предпоставки за тежки катастрофи“, категоричен е Димитров и напомня, че като съвестен гражданин си плаща данъците и би желал да живее в нормални условия.
От 24shumen.com потърсихме за отговор специалисти от АПИ. Единственото, което ни казаха, е да подадем сигнала на електронната поща на ведомството. Направихме го и очакваме отговор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОнлайн конкурс за великденски картички, обяви НЧ „Тодор Петков“
Следваща статия“Зелен коридор“ за имунизиране на възрастни хора в Шумен с „Модерна“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here