дом Общество Семейството на Ники: Благодарим на всички за щедростта и съпричасността!

Семейството на Ники: Благодарим на всички за щедростта и съпричасността!

0
ДЯЛ

След редица успешни благотворителни кампании Фондът за лечение на деца в чужбина даде положително становище и ще поеме лечението на Ники до навършването му на пълнолетие, съобщи лелята на Ники – Камелия Митева.
Това ще се случи след като средствата от дарителската сметка бъдат изчерпани.
От семейството на Ники благодарят на всички, които са ги подкрепили в тези много тежки 2 месеца.
„Благодарим на всички за подкрепа през тези изключително тежки 2 месеца! Благодарим ви за Вашата щедрост и съпричастност! Благодарим, че отворихте сърцата си за Ники! След получаване на официалното решение от Фонда, ще дадем повече информация”, заяви още Камелия Митева.
Припомняме, че кампаниите в помощ на Николай обединиха шуменци в различни изяви и базари, в които се включиха негови съученици, институции, артисти и много други, съпричастни със съдбата му.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПлановите спирания на тока продължават, вижте кои райони ще засегнат
Следваща статияНаша гордост: Хор „Бодра смяна“ с престижни награди от международен фестивал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here