дом Здраве Седем жертви на COVID-19 в Шуменско за два дни

Седем жертви на COVID-19 в Шуменско за два дни

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Седем са жертвите на COVID-19 в Шуменско вчера и към 13.30 часа днес. Битката с болестта вчера са изгубили мъж на 46 години и три жени на 73, 68 и 80 години, както и жена на 83 години и мъж на 91 години, за които 24shumen.com информира вчера. Днес до 13.30 часа вирусът е покосил жена на 64 години.
В тежко състояние в ОАИЛ са четирима души. От тях трима са интубирани. Това съобщи д-р Йорданка Маринова от МБАЛ-Шумен.
217 пациенти със симптоми на коронавирус са хоспитализирани към момента в областната болница. От тях 198 са с потвърден положителен PCR тест. Останалите 19 очакват резултати.
Изписаните днес към момента са 15, а един е приет за лечение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРъст на продажби и производство през 2019 година в Шуменско
Следваща статияВ Шумен почетоха паметта на Лайош Кошут и унгарските революционери

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here