дом Спорт Североизточна трета лига: „Дунав” (Русе) – „Ботев” (Нови пазар) – 7:0

Североизточна трета лига: „Дунав” (Русе) – „Ботев” (Нови пазар) – 7:0

0
ДЯЛ

Отборът на „Дунав” (Русе) се наложи убедително над гостуващия тим на „Ботев” (Нови пазар). Мачът от XVI кръг на първенството на Североизточната Трета лига премина при подчертано надмощие на домакините. Гостите от Нови пазар преминаха центъра на терена едва няколко пъти без да застрашат сериозно вратата на русенци.
Драконите поведоха с ранен гол на Петков още в 3-та мин. и завършиха резултатно първото полувреме с гол на капитана Димов в 39-та мин. Второто полувреме започна отново с натиск на домакините, които направиха няколко пропуска, но попаденията не закъсняха. В 53-та мин. точен бе Хасан, който отбеляза третия гол в мача. Още с първото докосване на топката влезлият като смяна Симеон Иванов, след неубедителна намеса на вратаря на гостите, отбеляза за 4:0 в 58-та мин. Той бе точен и в 80-та мин., след като преодоля вратаря с прехвърлящ удар. Шестият гол за драконите беше вкаран в 82-та мин. от друга смяна – Бонев, а 16-годишната надежда на дунавци – Господинов, се разписа в 85-та мин. за крайното 7:0.
Съдийската тройка от Разград – Момчил Маринов (главен рефер) и Дарин Страхилов и Владимир Стефанов (странични рефери) нямаше много работа. Жълти картони получиха Хасан и Демиров от гостите.
Срещата се игра без публика, а привържениците на двата отбора можеха да я наблюдават на официалната Фейсбук страница на „Дунав” (Русе).
Начални състави:
„Дунав” (Русе): Енчев, Марков, Тодоров, Тасим, Бакалски, Силвиев, Димов (к), Стамболов, Николов, Петков, Хасан.
„Ботев” (Нови пазар): Дочков, Гаджев, Банков, Иванов (к), Петков, Хасан, Калоян Петров, Демиров, Петър Петров, Митков, Йончев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 1 март изтича срокът за подаване на справки за доходите на фирми и самоосигуряващи се лица
Следваща статияCOVID-19: Спад на новите случаи и починалите, двойно увеличение на излекуваните

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here