дом Общество „Светлините на града“: Оттенъците на Шумен през обектива на Мустафа Мустафов

„Светлините на града“: Оттенъците на Шумен през обектива на Мустафа Мустафов

0
ДЯЛ
Снимка: Мустафа Мустафов

Изложбата „Светлините на града“ представя Шумен през погледа на младия фотограф Мустафа Мустафов. Тя се организира от Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” в рамките на проекта „И библиотеката – сцена за млади”. Събитието ще е на 16 април от 17 часа в библиотеката.
„Светлините на града” е третата изложба на младия фотограф. През 2015 г. съвместно със състудентката си Валерия Юриевна представя изложбата „Back stage” със снимки от театрално представление в шуменска детска градина, а през 2017-та организира първата си самостоятелна фотоизложба „Лицата на Истанбул”.
В момента Мустафа завършва образованието си в специалност „Журналистика” на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, а мечтата му е да се реализира като фоторепортер и да превърне фотографията от хоби и любителски интерес в професионално занимание. Любовта си към фотографията свързва със страстта си да пътува и да документира времето в мимолетния му отрязък, а освен това открива във фотографското изкуство и начин да се справя с трудните моменти. Като истински фотограф снимките си приема като свои деца и запазва всичките, дори несполучливите. Разноликите деца на Мустафа днес са повече от 100 000.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Почистваме с пролетта – живеем в красота“ във Велики Преслав
Следваща статияПовдигнаха обвинение на жената, предизвикала адската катастрофа на магистрала „Тракия“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here