дом Наблюдател Санираните блокове дадоха фира след бурята (снимки)

Санираните блокове дадоха фира след бурята (снимки)

1
ДЯЛ

Читатели на 24shumen.com сигнализираха за множество течове в прясно санираните блокове в Шумен след разразилата се буря. Изолацията буквално е пропуснала голяма част от дъжда в домовете на хората. “ Това не е за първи път, оплакахме се на фирмата, която постави изолацията, дойдоха и сложиха силиконова изолация около дограмата. Въпреки това, резултатът е видим, тече при всеки дъжд“, сподели един от живущите. Снимките са направени в наскоро завършения блок на улица „Марица“ №47.

Снимки: 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодният ад в Шумен: 50 сигнала за паднали дървета, скъсани кабели, потрошени автомобили, непроходими улици (обновена)
Следваща статияНад 20 населени места са без ток

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here