дом Общество РУ Шумен стана победител във футболния турнир по случай празника на МВР

РУ Шумен стана победител във футболния турнир по случай празника на МВР

0
ДЯЛ

Отборът на РУ- Шумен е тазгодишният победител в турнира по футбол между служители на областната дирекция. „Малкото световно“ се проведе на спортното игрище на СУ“ Сава Доброплодни“ в града. Тимовете излязоха на терена под въздействие на емоциите и духа от двадесет и първото издание на Световното първенство по футбол, което се провежда в Русия и отборите на четирите полицейски управление и един на областната дирекция показаха добър футбол.

До финала на турнира стигнаха отборите на РУ- Шумен и РУ- Каолиново. С резултат 5:2 шуменският тим грабна купата на победителите. Втори се класира отборът на Каолиново, а на трето място остана тимът на ОДМВР- Шумен. Зам.-директорът комисар Тодор Енчев връчи индивидуална награда за най-добър вратар на първенството на Стилиян Стоянов от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към областната дирекция. Стоянов спаси две дузпи и извади топката от мрежата в още няколко критични ситуации. Комисар Енчев връчи награда и на Айсун Ремзи от РУ- Шумен за най-полезен млад играч в турнира. Безспорно най-атрактивния гол в срещите днес бе вкаран от вратаря на отбора на областната дирекция. Тодор Тодоров , бивш вратар на Литекс, вкара топката от линията на наказателното поле с шут във вратата на РУ- Каолиново.
Купите и грамотите на победителите бяха връчени на капитаните на отборите от директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВоден гейзер вдигна асфалта по бул.”Мадара” (снимки)
Следваща статияНови образци на документи за изплащане на болнични и майчинство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here