дом Здраве „Розовият кемпер“ на Нана Гладуиш пристига в Шумен

„Розовият кемпер“ на Нана Гладуиш пристига в Шумен

0
ДЯЛ

Миналата седмица Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ представи официално мобилния клуб на фондацията – „Розов кемпер на Една от 8“, който е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В следващите 6 месеца той ще обиколи над 25 града в страната и главни онкологични болници, съобщиха от Фондацията.
Дейностите, които ще се предлагат в „Розовия кемпер на Една от 8“ са:
индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии, групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др., кулинарен блогър ще готви в кухнята на кемпера.
„Розовият кемпер на Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“. Обиколката му из страната започва още следващата седмица. Той ще бъде позициониран пред
Комплексен онкологичен център Шумен в 10 ч. на 3 август т.г.
„Имаме вече кемпер! От тук нататък той трябва да работи, да обикаля страната и да помага напълно благотворително, абсолютно без пари“, каза при откриването на мобилния клуб на Една от 8 основателката на фондацията Нана Гладуиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУжасът по часове: Над 50 сигнала за инциденти са подадени в Шумен
Следваща статияБурята повали 120-годишен дъб в „Шуменско плато“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here