дом Общество РИОСВ-Шумен с партньорска инициатива за Деня на водата

РИОСВ-Шумен с партньорска инициатива за Деня на водата

0
ДЯЛ

„Водата е живот“ е темата на конкурса, който обявяват от РИОСВ и СУ „Панайот Волов“ в Каспичан по повод Световният ден на водата, който традиционно се отбелязва на 22 март. Това съобщиха от екоинспекцията в Шумен.
По регламент в проекта могат да се включат всички възпитаници от училището в три възрастови групи. Децата от 1 до 4 клас ще участват с рисунка, картичка или макет. В следващата възрастова група от 5 до 8 клас учениците ще изработят с макет, мултимедийна картичка или проект. В категорията на най-големите от 9 до 11 клас, участието ще бъде с макет или филм.
Крайният срок за предаване на изработените материали е 18.03.2020 г., като те ще се предават в училището. Журито, което ще оценява творбите, ще се състои от комисия в състав ученици от 12 клас.
Награждаването на победителите ще бъде на 20.03.2020 г. и ще се състои само при подходяща епидемична обстановка.
Мотото на кампанията през тази година е: Водата и изменението на климата. Световният ден на водата на 22 март, 2020 г. е свързан с водата и изменението на климата – и как двете са неразривно свързани. Адаптирането към водните ефекти от изменението на климата ще защити здравето и ще спаси живота. По-ефективно използване на водата ще намали парниковите газове. Не можем да си позволим да чакаме. Всеки трябва да играе роля.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Марин Мухтаров с 6 правила срещу коронавирус и грип!
Следваща статияЗаради коронавируса отложиха представяне на годишен отчет на Административен съд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here