дом Култура РИОСВ-Шумен награди участниците в конкурса „Мисли зелено – пази природата“

РИОСВ-Шумен награди участниците в конкурса „Мисли зелено – пази природата“

0
ДЯЛ

Днес в световния ден на околната среда – 5 юни, който е Ден на еколога, експертите от РИОСВ-Шумен наградиха участниците в конкурса за най-добра екологична инициатива „Мисли зелено – пази природата“. Конкурсът е наследник на традиционната за инспекцията инициатива по ежегодно събиране на хартия, като идеята тази година е да се добавят и други дейности за опазването на околната среда. Той се организира съвместно с Басейнова дирекция „Черноморски район“.
Бяха представени общо 12 презентации на детски градини и училища от Шумен, Смядово, Търговище, Попово и Сунгурларе.

Призьор в категорията при малките е ДГ „Пчелица“.

При по-големите фаворит е отборът на хуманитаристите на СУ „Йоан Екзарх Български“ в Шумен. Средното училище спечели и специалната награда за най-масово участие, като приза получи директорът на училището.
Поощрителната награда отиде в Сунгурларе за учениците от СУ „Христо Ботев“. Индивидуални награди за уникален проект получиха децата от ЦСОП в Шумен.
На всички участници бяха дадени грамоти и живи дръвчета, а призовите места бяха поощрени и с предметни награди, осигурени от организаторите. С благодарности за участието и много добро настроение всички си обещаха до нови срещи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Никола Козлево търси работници в горското стопанство
Следваща статия100 хиляди лева за модерен спортен комплекс във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here