дом Спорт Ретро рали „Златни пясъци“ минава днес през Шумен

Ретро рали „Златни пясъци“ минава днес през Шумен

0
ДЯЛ

Ретро рали „Златни пясъци“ ще премине днес през Шумен. Между 12.40 и 13.15 часа автомобилите ще се подредят по булевард „Славянски“ между театъра и сградата на Община Шумен.
Очаква се тази година в състезанието да се включат 21 екипажа.
Пилотите ще демонстрират майсторско кормуване по трасе с препятствия пред сградата на Общината. Между 14.30 и 14.45 часа автомобилите ще се изтеглят на часова контрола в района на Шуменско пиво. След приключването й екипажите ще потеглят към Велики Преслав, като ще се движат по изискването на Правилника за движение по пътищата с не повече от 50 км./ч.
XIV-тото издание на състезанието стартира вчера във Варна. Ралито продължава и в неделя. То е първи кръг от Националния рали шампионат за исторически ретро автомобили.

Във връзка с преминаването на автомобилите през Шумен днес се въвежда временна промяна в движението на моторни превозни средства в центъра на града.
От 11.00 до 14.30 часа се спира движението на автомобили по бул. „Славянски“ от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“.
Паркингът пред сградата на Общината от Военния клуб до Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ трябва да бъде освободен от автомобили за времето от 7.00 до 14.00 часа.
Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
Снимка: Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменлива облачност на 18 май
Следваща статияБорисов в Пристое: Който мисли, че неправилно са дадени парите за вас, да види ръцете ви от тежката работа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here