дом Общество Ремонтът на централната сграда на Военния факултет в Шумен на финала

Ремонтът на централната сграда на Военния факултет в Шумен на финала

0
ДЯЛ

Пред завършване е ремонтът на централната сграда на щаба на Военния факултет „Артилерия, ПВО и КИС към НУ „Васил Левски“.
Изцяло завършен е покривът, подменена е дограмата. Продължава полагането на изолация на външните стени на сградата.
Средствата за мащабните дейности в размер на 3 млн. 600 хиляди лева са отпуснати от Министерството на отбраната.
„Надявам се скоро да приключи ремонтът. Да започне и ремонт на останалите сгради. Целта ни е да повишаваме авторитета на училището чрез подобряване на базата, за да привличаме много млади хора, които искат да бъдат офицери за Българската армия“, заяви началникът на НУ полк. Иван Маламов, който е получил военното си образование в Шумен. Той присъства на Международния научен форум „Отбранителни технологии 2019“.
Полк. Маламов отбеляза със задоволство, че млади хора днес проявяват интерес към военната професия.
29 кандидати ще се състезават за 22 обявени вакантни позиции в Шуменския гарнизон. Те ще се явят на изпит по физическа подготовка и на тест за обща култура.
Най-добре представилите се ще заемат свободните позиции в края на декември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремахват опасни дървета по пътя към пещера „Русалка“
Следваща статияКултурна панорама за месец октомври

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here