дом Общество Ремонти на уличната инфраструктура са приоритет в инвестиционната програма на Община Каолиново

Ремонти на уличната инфраструктура са приоритет в инвестиционната програма на Община Каолиново

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Илюстративна

Амбициозна инвестиционна програма на стойност 3 193 606 лв. ще реализира през 2019 година Община Каолиново. В нея са предвидени за изпълнение основни ремонтни дейности за 2 212 072 лв. В програмата са включени улици в почти всички населени места на територията на общината.
Предвидените средства за придобиване на дълготрайни активи са за 981 534 лв. Същите ще бъдат използвани за закупуване на компютърни конфигурации и хардуерно оборудване, строителството на Многофункционалната зала в село Гусла и строителството на пристройка към съществуващата масивна сграда в село Дойранци, закупуване на стопански инвентар и програмни продукти, необходими за внедряване на електронното управление.
Ще бъдат изпълнени проекти за реконструкция на водопроводната мрежа в селата. А реализацията на проектните предложения ще създадат условия за отстраняване на част от негативните фактори, въздействащи за изостаналостта на селския район. Ще се повиши привлекателността на средата за живот, смятат експерти от Общината.
С ремонтите на уличната инфраструктура ще се създадат по-благоприятни условия за безопасно придвижване на жителите.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМетално сърце за събиране на пластмасови капачки монтираха в Каспичан
Следваща статияЗапочват проверки за търговия със защитени видове пролетни цветя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here