дом Общество Ремонтират Дневния център за възрастни хора с увреждания в Нови пазар за...

Ремонтират Дневния център за възрастни хора с увреждания в Нови пазар за първи път от 15 години

0
ДЯЛ

По проект „Красива България” на Министерството на труда и социалната политика в момента тече ремонт на помещенията намиращи се в сградата на МБАЛ „Добри Беров”, където ще бъде разположен Дневния център за възрастни хора с увреждания в град Нови пазар, съобщават от местната управа.
Общината участва в проекта с 31 024 лева, което е половината от общата стойност на проекта. Нуждата от ремонт е породена от изключително влошеното състояние на сградата, която не е реновирана от повече от 15 години.
„Ние сме социално отговорна община и за нас е от изключително значение помещенията, в които ще се помещава Дневния център за възрастни хора с увреждания, да предлагат добри условия за реализиране на социалната услуга. Това ни мотивира да кандидатстваме по проект „Красива България” и да отделим немалко общински средства за съфинансиране”, заяви кметът на община Нови пазар Ивайло Камаджиев по повод ремонтните дейности.
Предстои цялостно да бъде подменена дограмата, вътрешната и външна мазилка, както и подовите настилки.
От общината очакват дейностите по проекта да приключат до началото на месец септември 2017 г.
Снимка: Facebook
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДарения за 73 500 лева получи Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ-Шумен
Следваща статияСтартира санирането на сградата на Полицията в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here