дом Криминале Рекордьор! Шуменец се сдоби с 26 фиша за превишена скорост само за...

Рекордьор! Шуменец се сдоби с 26 фиша за превишена скорост само за ден (Видео)

0
ДЯЛ

26 електронни фиша за превишена скорост са връчени само за ден на 41-годишен мъж от Шумен. Т.А. бил поканен в сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР- Шумен след като при извършена проверка станало ясно, че има невръчени електронни фишове. На място му били връчени 26 фиша. Почти всички били за превишена скоростта, а наложените глоби за установените нарушения са в размер на 3690лева. До момента не са платени. Освен наложените глоби с фиш водачът има и съставени актове за различни нарушения.
47-годишен жител на село Царев брод е един от големите нарушители на Закона за движение по пътищата в Шуменско. Б.И. е правоспособен от 2003 година. За 11 години контролните органи са му съставили 41 акта за различни нарушения. Наказателните му постановления са на стойност 10 589 лева. Най-често е бил установяван да шофира с превишена скорост и след като му е отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство. Установяван е да шофира след употреба на алкохол и в срок на лишаване. Нито една от наложените санкции не е платена. През 2014 година има съставени две глоби с фиш на стойност 30 лева, те също не са платени.
7720 лева са задълженията на 28 годишен мъж от село Друмево. С.В. никога през живота си не е притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство , но това не му попречило да шофира. 28 акта са му съставени за времето от 2007 до 2017 година. Водачът е установяван в рамките на един ден на две различни места – В Шумен и село Друмево да управлява след употреба на алкохол, без свидетелство за управление на моторно превозно средство, и с нерегистриран по надлежния ред автомобил. За констатираните нарушения са образувани девет досъдебни производства. Нарушенията му като водач, констатирани във времето са свързани предимно с това, че управлява, а не е правоспособен, установяван е зад волана на нерегистрирани по надлежния ред моторни превозни средства, съставяни са му актове за управление на автомобили без поставен винетен стикер. Освен без книжка С.А е установяван да шофира и след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила.
41-годишен мъж от село Габрица нарушил ограниченията на скоростта и бил засечен от камери на Пътна полиция пет пъти през месец юни и юли. Издадени са му електронни фишове за нарушенията. Мъжът е глобяван с фиш общо 13 пъти, като глобите му са на стойност 2420 лева, платени от тях са 150 лева. Съставени са му актове за установени административни нарушения в размер на 5100 лева. П.М. е платил 1880 лева от влезлите в сила наказателни постановления.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКръжащ над платото самолет озадачи шуменци
Следваща статияШофьор се вряза в мантинела край Тодор Икономово (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here