дом Криминале Рекордьори: Почерпени водачи „превъртяха“ дрегера през уикенда

Рекордьори: Почерпени водачи „превъртяха“ дрегера през уикенда

0
ДЯЛ

32-годишен мъж от Шумен бил установен да шофира с 2,50 промила алкохол. Около 01:50 часа на 11 март за проверка на ул.“Родопи“ в Шумен бил спрян водач на лек автомобил Хонда „ЦРВ“ с шуменска регистрация. Зад волана бил М.И. След тест с дрегер било установено, че управлява под въздействие на алкохол. Отчетени били 2,50 промила в издишания въздух.

На 9 март след извършени проверки от екипи, които работят по безопасността на движението са установени трима водачи, които шофирали след употреба на алкохол. И тримата били с концентрация на алкохол над 2 промила. С 2,28 промила бил установен в 03:55 часа на бул.“Велики Преслав“ водач на лек автомобил Опел „Астра“. Д.Д.. от село Долец бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление за престъпление по чл. 343 „Б“ от НК.

Около 18:45 часа на 9 март за проверка в село Салманово бил спрян водач на товарен автомобил Форд „Транзит“ с шуменска регистрация, управляван от А.С./38г./ от същото село. Тестван бил с дрегер, който отчел 2,84 промила алкохол. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в помещение за задържане в РУ- Шумен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 343 „Б“ от НК.

Около 22:15 часа в Шумен на ул.“Ивайло“ за проверка бил спрян водач на лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация. Водачът С.Т./56г./ бил във видими нетрезво състояние. След като бил изпробван с дрегер станало ясно, че управлява с 2,43 промила алкохол, отчетени с дрегер. Отказал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпряха шофьор без документи, друг – с фалшиви номера на автомобила
Следваща статияЗакопчаха криминално проявен, сбил се на улицата, удрял, бутал и псувал полицай,

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here