дом Общество Ранобудни шуменци дадоха старт на първото бягане 5kmrun Сателит

Ранобудни шуменци дадоха старт на първото бягане 5kmrun Сателит

0
ДЯЛ
24shumen.com

Шумен вече е седмият град, част от семейството на 5kmrun Сателит. Тази събота, 13 март, в 8.30 часа бе даден старт на първото бягане, в което освен ентусиасти, се включиха големи и малки спортисти от клубовете по ориентиране, колоездене, лека атлетика и дори преминаващи туристи. С първото бягане започна и играта „Счупи кантара!“, в която ще се следи кой е изгубил най-много килограми от теглото си през следващите три бягания.

Наградите в тази класация осигурява био магазин „Тамаринд“.
За инициативата организаторите Ирина Павлова, Светлозар Ненов и Захари Николов споделиха още: „Бягането е без такса и няма състезателен характер. В него могат да се включат спортисти, аматьори, любители на заниманията на открито и пешеходци. Трасето е изцяло по асфалтов път и започва от паркинга пред информационния център на ДПП „Шуменско плато“ до Гроба на курсиста и се връща обратно. Ще се възползваме от факта, че в този часови отрязък пътният участък е затворен за движение на автомобили за да се насладим спокойно на бягането. Участието в системата на 5kmrun с използване на приложението 5kmrun Selfie дава възможност с всяко бягане да се участва в класация и в томболи с награди, да се води статистика, да се наблюдават постиженията на повече бегачи в цялата страна и така да имаме стимул за по-качествено бягане. С времето ще оповестяваме новите инициативи и подробности около ползите, които всеки участник ще има. Събитието ще се провежда всяка седмица на същото място и по същото време.“

24shumen.com

В мразовитата мартенска утрин чаят стопли телата и душите на участниците.
Следващата събота на 20 март, точно в 8.30 ч. стартът ще бъде отново от паркинга на Информационния център на ПП „Шуменско плато“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха 29-годишен мъж, стрелял с пистолет в местността „Станата“
Следваща статияНови 2 019 случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 20

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here