дом Общество Райони без ток и със смущения в електрозахранването

Райони без ток и със смущения в електрозахранването

0
ДЯЛ

В понеделник от 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на местността „Порек“, административната сграда на ВиК на пл.“Войн“ №1 и ул.„Порек“ №87, 87а в Шумен.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 08.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. на следните адреси в Шумен:
ул.„Охрид“;
ул.„Вардар“;
ул.„Ильо войвода“;
големите номера на ул.„Владайско въстание“;
част от автокъщите и сервизите на бул.„Ришки проход“;
фирмите „Примекс“, „Джабаров“, „Барс“, „Кехлибар“, „ЖСП Стил“, „Олимпия“, „Аква системс“, „Рустел“, „Алфакомерс“, „Солотекстил“, „Мебелен цех“, „Попов и сие“, Трети подем на „В и К“;
вилни зони „Сакарка“, „Порек“, „Куванлъка“ и „Сусурлука“;
всички сгради на територията на ПП „Шуменско плато“.

В периода 18 – 22 юни от 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Капитан Петко – абонати, захранени от ТП „ТКЗС“.

В периода 18 – 19 юни от 08.30 ч. до 16.30 ч.са възможни смущения на електрозахранването в района на град Върбица и село Загориче.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтличници! Наши ученици с призови места от „Роботика за България“
Следваща статия19-годишна майка почина след зверски побой, нанесен от приятеля й