дом Други Разградски „Мерцедес” изгоря на АМ „Хемус”, запалиха се още две коли

Разградски „Мерцедес” изгоря на АМ „Хемус”, запалиха се още две коли

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Сигнал за пожар в лек автомобил на АМ „Хемус” е получен в 20.08 часа на 30 април, съобщиха от ОД на МВР-Шумен. Противопожарен екип заварил лек автомобил „Мерцедес”, с разградска регистрация в пламъци, тръгнали след техническа неизправност в двигателния отсек. Огънят е загасен с 2000 литра вода. Автомобилът е унищожен.
На 29 април е загасен пожар в бракуван лек автомобил в село Ловец. Пламъците са причинени от собственика на колата, който отстранявал части от нея с помощта на флекс.
На 1 май екип на РС ПБЗН-Шумен е реагирал на пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф”, с шуменска регистрация. Пламъците избухнали по време на движение след кръговото кръстовище в посока 5-ти километър в резултат на късо съединение в ел. инсталацията. Погасени са с 1000 литра вода и 10 литра пяна. Унищожени са двигателният отсек, електрическата инсталация и предното стъкло.
На 1 май е погасен пожар в отпадъци в село Тушовица. На 2 май малко след 9.00 часа е ликвидиран пожар в изоставена къща в село Благово. Пламъците, предизвикани от неизвестен извършител, са погасени с 8000 литра вода. Къщата е спасена от опожаряване. Също на 2 май неизправност в газова бутилка е предизвикала пожар в двор в село Маломир.
На 4 май са ликвидирани пожар в отпадъци в землището на град Върбица и три пожара в сухи треви и отпадъци – до язовира на Върбица, по пътя за Плиска и в кв. „Боян Българанов” в Шумен. Всички са без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБСП получи и върна третия мандат за правителство, предсрочните избори – на 11 юли
Следваща статияДаниел Малев е новият директор на Телевизия Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here