дом Общество Работодателите с възможност да обучават безработни за сферата на туризма

Работодателите с възможност да обучават безработни за сферата на туризма

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архивна

Министерството на труда и социалната политика и Министерството на туризма сключиха споразумение за сътрудничество, съобщават от Бюрото по труда в Шумен.
Предметът на Споразумението е да ангажира всяка от страните в рамките на своята компетентност, да допринесат за кадровото обезпечаване на туристическия бранш.
С изпълнението му се цели повишаване предлагането на работна сила за туризма чрез предоставяне на обучения за придобиване на професионална квалификация. Обученията на безработните лица ще се организират по заявка от работодателите с последващ ангажимент за осигуряване на заетост по придобитата професионална квалификация в Държавно предприятие „Българо – германски център за обучение”.
За допълнителна информация: ДБТ – Шумен, ул. „Цар Иван Александър” № 108, етаж 1, стая 105.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Хитрино иска от хората да връщат парите за дограма, сложена от държавата
Следваща статияТрой и Флора са имената на първите рибки в морския аквариум в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here