дом Общество „Работилница за граждански инициативи“: Конкурс финансира младежки идеи

„Работилница за граждански инициативи“: Конкурс финансира младежки идеи

0
ДЯЛ

За шеста поредна година фондация „Работилница за граждански инициативи“ обявява национален конкурс по програма „Младежка банка“.
Младежката банка е екип от млади хора (от 14 до 25 г.), набиращи средства от дарители, с които финансират младежки идеи на конкурсен принцип.
Програмата предоставя:
– финансиране за организационно развитие и обучения;
– въвеждащо обучение и възможности за обмяна на опит и добри практики в мрежата Младежки банки в България;
– месечна онлайн подкрепа относно отделните етапи за развитие на Младежка банка.
В конкурса могат да участват:
– неправителствени организации, които работят в младежката сфера в общини с население над 30 000 души;
– неформални младежки групи, съставени от младежи на възраст от 14 до 25 години. Ако младежката група не е регистрирана, то тя трябва да намери организация-посредник, която да получи финансирането от нейно име.
Защо да кандидатствате?
– Имате реална възможност да допринесете за по-добрия живот в общността.
– Като част от Младежка банка, развивате важни умения – лидерство, умения за презентиране, работа в екип, комуникационни умения.
– Повишавате знанията си в областта на филантропията и придобивате опит в управлението на дарителски програми „от младежи за младежи“.
Участието в конкурса става чрез изпращане на попълнени: формуляр за кандидатстване и бюджет на електронен адрес: konkurs@wcif-bg.org.
Попълнените документи се изпращат на посочения електронен адрес в срок до 25 август 2018 г., включително.
Важно: Преди да изпратите своята кандидатура, запознайте се указанията за кандидатстване.
Програма „Младежка банка“ се финансира на национално ниво от фондация „Работилница за граждански инициативи“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРаботници „проплакаха” от некоректни работодатели
Следваща статияШуменски автомобил пропадна в отворена шахта във Варна