дом Общество Пътят към морето се превърна в ад – 4-ма загинали, 3-ма са...

Пътят към морето се превърна в ад – 4-ма загинали, 3-ма са в болница

0
ДЯЛ

Временно е ограничено движението на АМ „Тракия“ при 107 в посока Бургас, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Обходен маршрут: п.в.Пазарджик – път II-37 гр. Пазарджик – път I-8 Пазарджик – Пловдив – път III-8008 – п.в. Цалапица. Движението се регулира с пътни знаци и пътна полиция.
Четирима души са загинали при катастрофата на АМ „Тракия“, в района на 107 км., съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за тежкия пътен инцидент е получен в 6.10 часа тази сутрин. По първоначални данни на АМ „Тракия“, в района на 107 км, лек автомобил „Фолксваген“ Транспортер се ударил в товарен „Мерцедес 317“.
В резултат на удара на място са загинали четирима, а други трима са настанени в болнично заведение. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЮли стартира с повишение на пенсиите с 3,8%, КЕВР решава за цената на тока
Следваща статияТокът поскъпна! Повишението е най-голямо за клиентите на „Енерго-про“ – 2,7 %