дом Общество Пускат автобуси за Историческия фестивал „Доблест и слава“

Пускат автобуси за Историческия фестивал „Доблест и слава“

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Във връзка с провеждането на Историческия фестивал „Доблест и слава“ на 22 и 23 септември в района на Шуменска крепост Община Шумен и „Шумен – пътнически автотранспорт“ осигуряват извънреден градски транспорт. Автобусите ще се движат по следния маршрут със спирки на: Кооперативния пазар на бул. „Симеон Велики“, зала „Младост“, бензиностанция „Шел“, Професионална гимназия по икономика, хотел „Шумен“, „Томбул джамия“, Парк „Кьошкове“, „Шуменска крепост“. Те ще бъдат обозначени с табели, на които е изписано Исторически фестивал „Доблест и слава“.
На 22 септември, петък, първият автобус ще тръгне в 13.00 часа от спирката на Кооперативния пазар. Колите ще се движат през час, като последните автобуси от Шуменска крепост към града ще потеглят в 18.30 часа. На 23 септември, събота, първият рейс е в 10.00 часа също от спирката на пазара. Автобусите ще се движат отново на всеки кръгъл през целия ден и последният от Шуменска крепост към града ще бъде пак в 18.30 часа. Пътуването до Шуменска крепост ще е на цена 1 лев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВечните хитове на „Queen” ще прозвучат на шуменска сцена
Следваща статияБали с фураж и фургон изгоряха в село Памукчии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here