дом Общество Проф. Стефан Желев подкрепи проекта за логистичен коридор „Азия-Варна-Шумен-Разград-Русе“

Проф. Стефан Желев подкрепи проекта за логистичен коридор „Азия-Варна-Шумен-Разград-Русе“

0
ДЯЛ

Областният управител проф. Стефан Желев беше гост на официалното представяне на проект за логистичен коридор „Азия-Варна-Шумен-Разград-Русе“ от Национално сдружение в обществена полза „Клъстер Черноморска икономическа зона“. Проектът е насочен към постигане на устойчив и приобщаващ растеж на икономиката чрез инвестиции в нови технологии, обновяване и развитие на техническата инфраструктура.
На събитието присъстваха областните управители на Варна Стоян Пасев, на Разград Гюнай Хюсмен, на Добрич Красимир Кирилов и на Русе Галин Григоров.
Областният управител на Шумен проф. Стефан Желев и неговите колеги областни управители получиха благодарствени писма за подкрепа на тази инициатива, включваща важните инфраструктурни и социално значими проекти за Североизточна България.
На срещата бяха обявени възможностите за кандидатстване по програми през 2018г. за трансгранично сътрудничество и регионално развитие в областите Варна, Добрич, Шумен, Разград и Русе.
24shumen

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРИОСВ с награди за участниците в „Екоколеда 2017“, отличниците ще получат коледни елхи
Следваща статияВ Никола Козлево предлагат „Такса превоз на покойник”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here