дом Общество Проф. Рачев: Септември ще става за море! Какъв коронавирус, дамата е с...

Проф. Рачев: Септември ще става за море! Какъв коронавирус, дамата е с два конеца по себе си…

0
ДЯЛ

Почти целият септември ще става за море, предстои само една малка промяна с облачета и леко захлаждане – на 19-и. Това обяви климатологът Георги Рачев пред bTV.
„Тропични нощи се нарича, когато и сутрешните температури не падат под 20 градуса.
Лятото е най-дългият сезон в България. Все пак наближаваме есенното равноденствие и полъхът на есента се вижда по по-ниските сутрешни температури, няма го този задух, много е приятно.
Но с уговорката, че все пак не може да имаме очаквания като за времето в Гърция с „монтираното“ отгоре слънце и удължаване на сезона до октомври, както обясняваше министър Ангелкова“, каза климатологът.
Този път леко се различават американските и европейските прогнози и заложената температурна норма. Но при прогнозите и на двата центъра у нас ще е по-топло от нормите, обясни Рачев. Целият септември става за почивка, обобщи той.
„Октомври на почивка могат да ходят хора, за които горещото време е противопоказно.
Нашенци продължават на опашка с часове за почивка в Гърция. Тестът за COVID се превърна новата виза. Хората започнаха да се разделят на преболедували, позитивни и непозитивни. Това разделение е абсурдно. Какъв коронавирус на плажа? Дамата е с два конеца по себе си, толкова са банските й и сложила маска. Ненормална работа“, коментира проф. Рачев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСК „Шуменска крепост“ с 5 златни медала от държавно първенство по кикбокс
Следваща статияШуменски таланти с титли от конкурс за красота и медали от „Фестивал на изкуствата”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here